Digifinans

Woo Multistore – nettverksløsning til flere nettbutikker

Woo Multistore er den perfekte plugin til å styre flere nettbutikker samtidig. Har du behov for å kunne ha komplett lagerstyring, med flere produkter og variasjoner, er dette en plugin som løser jobben for deg.

For å komme i gang med Multistore trenger du Woocommerce og to nettbutikker eller mer, som skal kjøre med det samme produktutvalget (du kan velge hvilke produkter som skal synkroniseres).

Woo Multistore gir deg funksjonalitet til å styre flere nettbutikker samtidig, og de som driver nettbutikk vet hvor tidkrevende det kan være å bare ha én butikk å forholde seg til. Med en nettverksløsning kan du spare deg selv for timer med jobb!

Hva Multistore kan gjøre

Woo Multistore er en plugin for Woocommerce, som lar deg styre hele lagerbeholdningen, på tvers av flere nettbutikker, fra en butikk. I tillegg kan du redigere produkter fra et sted, og publisere endringene til flere nettbutikker. Og til sist kan du kopiere eksisterende produkter over til andre av dine nettbutikker. Dette kan være hendig om du har et flerspråklig nettverk av butikker eller av annen grunn selger samme produkter flere steder.

Har du flere nettbutikker, for eksempel på flere språk, er Woo Multistore en genial plugin, som kan spare deg for mye tid.

Hvordan komme i gang

For å komme i gang med Woo Multistore må du kjøpe den. Det kan du gjøre fra woomultistore.com hvor du kan velge hvilken type lisens du vil bruke. Vil du ha en enkelt lisens, eller utviklerlisens, er det en forskjell i prisen, noe som er som forventet. Videre vil du ha muligheten til å velge diverse tilleggsprodukter som kan være nyttige.

Woo Multistore installeres og aktiveres på samme måte som andre plugins i WordPress. For å synkronisere produkter over flere nettbutikker må du først velge en hoved butikk, hvor du vil ha oversikt over alle butikker. Deretter må du legge til Multistore til de butikkene du vil ha i nettverket, velge nettverkstype (det blir «child store» for underbutikker) og deretter kopiere en kode over til underbutikkene. Voila, så har du knyttet butikkene sammen.

Videre, er det en del innstillinger du kan velge. Som kan gjelde for alle butikker eller de du velger. Uten at vi skal komme nærmere inn på disse nå.

Utvidet funksjonalitet

For de som har utvidet kunnskap om koding, er det mer funksjonalitet å hente også. Her kan eksempelvis ta i bruk «hooks», «filters» og «actions», som kan legge til flere innstillinger, oppdatere nettverket manuelt osv.

Alt i alt er Woo Multistore en plugin du ikke kan være foruten om du selger samme produkter via flere nettbutikker.