Digifinans

Om siden

Temaene på siden strekker seg over veldig mye. Dette kan være alt fra kosthold og trening til psykologi, sunn økonomi og kjæledyr. Med andre ord, alt mulig som vi føler kan være nyttig for leseren å få med seg etter en travel hverdag.

Vi i redaksjonen ønsker å holde en tone som er litt annerledes enn andre nettsteder. Vi kan til tider fremstå noe subjektiv, og det hender at fakta som ikke støtter forfatters mening, kan bli holdt tilbake. Det betyr likevel ikke at det som blir skrevet er feil. Forfatterne prøver i størst mulig grad å få ut informasjon til folket, som man sjelden leser om i typiske aviser som VG, DB osv.

En slik måte å skrive på, er ofte ganske likt slik som politikere holder på. Politikere sier gjerne kun det som støtter deres mening, og holder gjerne tilbake det som ikke støtter deres mening. En politiker gjør dette for å vinne fram og for å få flere velgere. Vi derimot, gjør ikke dette for å få flere lesere, men vi har et genuint ønske om å dele den informasjonen vi sitter på.

Er kildehenvisninger ikke oppgitt betyr det at informasjonen er basert på kunnskap vi har fanget opp fra ulike kilder over tid. Grunnen er at vi vet vi har lest/hørt det, men ikke nødvendigvis hvor vi har lest/hørt det.

Vi er også tilhengere av å leve etter “føre vár”-prinsippet. Det gjenspeiler seg i en del av det vi skriver og måten vi skriver på.

Lurer du på noe, så ta kontakt.

P.S En del av linkene kan være linket til et produkt eller vare som selges. Når du klikker på denne, og handler via linken, så vil vi noen ganger tjene noen kroner pr salg. Du taper ingenting, men vi tjener noen kroner. Dette er en fin måte å finansiere nettsiden på, uten at leseren merker noe som helst.