Digifinans

Sammenligne forbrukertjenester

Når du er ute etter noe spesifikt på nett eller i det virkelige liv så sjekker du selvfølgelig det du skal kjøpe. Du bruker tid på å inspisere det, sjekke ut varens funksjoner – og det aller viktigste pris.

Sett at du er på utkikk etter strømmetjenester. Som vi alle vet så har det dukket opp utallige strømmetjenester de siste årene. Nesten alle hjem har en eller flere smart TV`er som vi strømmer fra. Det er både lokale og utenlandske selskaper blant alle strømmetjenestene. Tilbudet på strømmetjenester er stort og det kan av og til være litt kinkig å velge den rette for deg. Netflix, Viaplay, HBO, TV2 Sumo, Strim, Apple TV, Disney+, Amazon Prime også videre, listen er lang.

Finn ut hva du aller mest vil se på

Med så mange tilbud på strømmetjenester så må du som person finne ut hva du er ute etter. Er det filmer, serier eller sport du er interessert i? Vel, da har du plenty av strømmetjenester å benytte deg av. Hvis du er skikkelig sports fan og elsker fotball, la oss si både Premier League, La Liga, Bundesliga og Serie A er det du foretrekker, da betyr det at du må finne en strømmetjeneste som kan gi deg alle disse fotball ligaene.

Men så er det også slik at det som regel er flere i en husholdning og det er slettes ikke sikkert at resten av husholdningen deler samme interesse som deg. Kanskje både kona eller samboer og barna også benytter seg ofte av strømmetjenester, og de har sikkert egne preferanser over hva de vil se. Da må du prøve å vurdere strømmetjenesten som en helhet og se om den kan gi deg alt det som husholdningen vil ha.

Tilbud til hele familien

De aller fleste strømmetjenester tilbyr en ganske komplett pakke slik at det er noe til enhver, enten det er voksne eller barn.

Hvis du er kjent med strømmetjenester så kan man se at menyen har hovedkategorier – sport, film, serier, barn og dokumentar er mest vanlige kategorien du kommer over.

Det er heller ikke noe nytt at et husholdning har abonnement på en eller flere strømmetjenester for at alle i hjemmet skal kunne få se det de liker. Strømmetjenester er ikke gratis, men samtidig så koster de ikke all verden heller. Men har du 4-5 ulike strømmetjenester kan det fort bli over en tusenlapp per måned.

Collatio hjelper deg å sammenligne

I stedet for å sitte flere timer å bla gjennom nettet etter en strømmetjeneste som kan passe familien, finnes det tjenester og nettsider på nett som kan hjelpe deg med akkurat dette. Det er ikke bare nettsider for sammenligning av banker og lån som folk benytter seg av.

Collatio – hva er det?

Ordet Collatio er latin og betyr sammenligning, og det er det Collatio hjelper oss forbrukere med.

Sammenligningstjenesten Collatio som har som mål å hjelpe nordmenn med å finne de billigste, beste og mest relevante tilbudene, leverandørene, kampanjer og ikke minst priser på ulike produkter og tjenester.

Hva sammenligner Collatio

Som nevnt så har Collatio som mål å hjelpe oss nordmenn å finne de beste og mest relevante tilbudene for det vi er ute etter.

Collatio spesialiserer seg ikke kun på et område, som for eksempel mange andre sammenlignes nettsteder gjør.  Collatio er en pris- og prissammenligningsside som gir oss nyttig informasjon om alt fra hus og hage til streaming og de nyeste mobiltelefonene, til og med matkasser sammenlignes her. Collatio hjelper oss som forbruker å finne de beste prisene på produkter og tjenester i Norge, helt gratis.

Tjenesten som leveres av Collatio er helt og holdent 100 prosent gratis for oss som forbrukere. Da lurer du sikkert på hvordan nettstedet overlever. Når vi som forbrukere bruker Collatios sine tjenester til å sammenligne et produkt vi ønsker og registrer oss eller foretar et kjøp hos en av Collatios samarbeidspartnere så vil de motta en provisjon av salget.

Sammenligne strømleverandør hos Collatio

Et meget hett tema om dagen er dagens høye strømpriser, hvertfall for sørlige delen av landet. Det virker som om Collatio har fått dette med seg og har da samlet ulike strømleverandører og sammenlignet dem for oss for å vise oss kostnaden ved hver enkelt leverandør.

Er du lei av de høy strømprisene som ditt lokale strømleverandør operer med, ønsker å sjekke ut andre leverandører og ikke minst spare penger? Da foreslår vi at du ta en titt på sammenligningstjenesten for strømleverandører som Collatio leverer. Det tar ikke mer enn et par minutter å lese gjennom det.