Digifinans

Finn riktig engangskateter

Hos Coloplast kan du finne en bred produktkatalog med kateter for menn i alle aldre. Uavhengig av hvorfor du må bruke kateter vil du kunne finne engangskateter som er helt klare til bruk, og som kan oppbevares, bringes, brukes og kastes diskré. Trenger du hjelp til å finne et engangskateter som dekker dine behov, kan du benytte deg av Katetertesten.

Katetertesten er en online test for menn for å hjelpe deg med å finne et engangskateter som dekker dine behov. Det tar ca. 2 minutter å fullføre testen. Du vil få 4 generelle spørsmål om dine behov og preferanser med tanke på engangskateterisering. Basert på svarene dine vil Coloplast anbefale deg ett eller flere kateter som du kan bestille gratis prøver av og teste hjemme. Husk at du kun kan bruke engangskateter hvis det er foreskrevet av lege og du har fått grundig opplæring.

Når du tar kateterguiden hos Coloplast, blir du bedt om å svare på:

  • Din stilling ved kateterisering. Dette refererer til den posisjonen du typisk er i ved kateterisering, da det har innvirkning på hvor fleksibelt og langt kateteret skal være og om du trenger en urinpose.
  • Om du foretrekker innføringshylse på kateteret. Hvis du gjør det, vil det være bra å bruke engangskateter med innføringshylse for å sikre god hygiene.
  • Om du ønsker et kompakt eller tradisjonelt langt kateter. Et kompakt engangskateter er generelt mindre og mer diskré enn et tradisjonelt langt kateter.
  • Om du trenger en urinpose. Hvis du ikke kan kateterisere på toalettet trenger du en urinpose, som kan kobles til kateteret ditt, slik at du kan tømme urinen i toalettet etterpå.

Bestill gratis vareprøver hos Coloplast

Er du i tvil om hvilke typer engangskateter du skal velge, kan du alltid bestille gratis vareprøver hos Coloplast. På denne måten kan du enkelt prøve ut de forskjellige produktvariantene hjemme for å finne akkurat de som gjør hverdagen din enklere. Coloplast har gratis frakt på alle bestillinger.

Coloplast Assistanse er et ekstra servicetilbud hvor du kan få gode råd, relevant informasjon og inspirasjon til din hverdag med inkontinens. Du kan melde deg på månedlige e-poster eller holde deg oppdatert med oppdateringer på Coloplasts nettsider når det passer deg.

Meld deg inn i Coloplast Assistanse og få tilgang til:

  • råd og hjelp til gode rutiner
  • erfarne sykepleiere, som du kan ringe til
  • artikler med nyheter, gode råd og inspirasjon
  • veiledningsvideoer, akkurat når det passer deg.