Digifinans

Hvordan redusere magefett: Matvarer som forbrenner kroppsfett

Her får du en oversikt over mat som kan hjelpe deg til å forbrenne kroppsfett.

Jeg vil gjerne gi deg noen friske idéer som vil forandre kroppen din. Jeg spiser denne maten nesten hver dag, og alle som ønsker å holde seg frisk og slank og som ønsker å bygge muskler, bør også gjøre det. Denne artikkelen vil fokusere på hva jeg har i mitt kjøkken- og kjøleskap.

En viktig faktor å huske på under innkjøp av mat, er at hvis du ikke har usunn mat liggende rundt om i huset, er sjansene for å spise den minimal. Det fungerer med meg; du burde også prøve det hvis du ikke allerede har gjort det.

Begynn med å gå på kjøkkenet og kast alle dine velsmakende deilige sjokolader og potetgullet ditt. Faktisk bør du kaste ut alt med mer enn 5-7 % sukker i. Hvis du får besøk, og du absolutt må servere de godteri, bare stikk innom butikken og kjøp det. Uansett er det best å kjøpe det når du trenger det, å IKKE lagre det til en senere anledning. Du vil sannsynligvis spise det før dagen er over.

Husk at dette er mine personlige preferanser. Jeg håper du kan få inspirasjon til å spise sunnere ved å lese dette.

Les også: mist kroppsfett med 5 enkle trinn.

Du trenger mye friske grønnsaker. Brokkoli, løk, grønnkål, sopp, spinat, paprika, purre, vårløk, hvitløk, osv. Jeg pleier å starte dagen med 4-5 egg og flere av disse grønnsakene. Jeg liker også å tilbrede kylling. Jeg liker også å ha litt kokosmelk i mitt kjøleskap; det passer bra sammen med havregryn og smoothies. Smoothies med bær, frukt og kokosmelk er deilig.

Jeg begynner alltid uken ved å gå til asiamarkedet, eller en annen bra butikk for frukt og grønnsaker. Jeg kjøper mye, så jeg kan lagre det i mitt kjøleskap.

Andre matvarer på kjøkkenet mitt er:

Naturlig yoghurt og cottage cheese. Flott for å blande med nøtter, frø, bær og frukt, spesielt om morgenen og om kvelden for en velsmakende snack.

Mandler, pistasjnøtter og valnøtter. Fantastisk kilde til sunt godt fett.

Chiafrø, hampfrø og linfrø. Gode ​​kilder til omega-3. Du bør male linfrøene før du spiser de for bedre fordøyelse.

Egg. De er som vitaminpiller, men mye bedre for kroppen din. Ikke bekymre deg for kolesterolet. Egg øker bare det gode kolesterolet. Jeg pleier å spise 4-6 egg hver dag.

Nøttesmør og vanlig smør. Mandelolje og cashewsmør. Deilig og sunt.

Smør. Dette er mye bedre enn margarin. Margarin er ikke sunt. Du vil sannsynligvis få et hjerteinfarkt hvis du spiser for mye margarin. Spis smør.

Villris. Mer protein enn andre typer ris og flere næringsstoffer. Personlig synes jeg det smaker bedre enn hvit ris.

Avokado. Stor kilde til sunt, godt fett og næringsstoffer. Du kan spise den som den er eller du kan blande den i hvilken som helst salat, eller ha det på brødskiven. Jeg har alltid avokado i huset mitt.

Villfisk. Ørret og torsk er den beste fisken for meg. Laks er en god kilde til omega-3 fettsyrer. Supert for kroppen din.

ørret

Frosne bær. I Norge har vi ikke mye sol, så det er nesten umulig å få tak i ferske bær. Derfor har jeg fryseren min full av frosne bær. Hvis du har muligheten til å få friske bær fra det lokale markedet, bør du definitivt kjøpe de. Hvis ikke, kjøp frosne.

Frossen kylling og kalkunbryst. Praktisk å ha i fryseren. God kilde til proteiner.

Havregryn og havrekli. Mye fiber og vitamin-B

Honning. Jeg bruker det hovedsakelig i min grønne te.

Grønn te. Hvis du noen gang skulle få litt te i huset, så er det sagt at grønn te er sunnere enn svart te, så gå for den. Du vil få masse antioksidanter fra grønn te.

Bønner. Svarte bønner, kidneybønner og Favabønner er alltid i mitt skap. La de trekke i vann over natten og stek de en times tid. Stor kilde til vitamin-B og protein.

Mørk sjokolade. Sjokolade med minst 70% kakao. Personlig kjøper jeg den med 86% kakao. Stor kilde til antioksidanter og det smaker veldig godt, spesielt for min søte tann 🙂

Det er omtrent det. Det ser litt kjedelig ut, men hvis du kjøper ulike grønnsaker og frukt hver dag, vil du aldri gå lei av det du spiser. Prøv noen nye typer fisk hver uke, og bland det med litt hjemmelaget salsa. Hent noen oppskrifter fra Google og prøve de ut. Sørg for å søke etter sunne oppskrifter.

Jeg håper at jeg har gitt deg litt inspirasjon til hva ditt kjøleskap, fryser og skap kan inneholde.

Les også om mat som kan redusere fettet.