Digifinans

Mist kroppsfett med 5 enkle trinn

Denne artikkelen handler om hvordan man kan miste kroppsfett med 5 enkle trinn.

Hvis jeg ser en slankereklame, venter jeg og ser – bare for å finne ut hva de hevder er mirakelkuren for slanking. Vanligvis, en pille, pulver, et bånd og av og til en te-sort, som alle er hevdet å være naturlige metoder for slanking. Likevel har alle disse annonsene helt utelatt alt som har noe med virkelige og naturlige metoder å miste kroppsfett på.

Mens vi alle ønsker oss den enkle veien ut av fedme som ved å ta en pille eller drikke en shake eller te som garanterer vekttap, så vet vi innerst i våre hjerter at dette ikke er noe mer enn et markedsføringsjippo!

Likevel er det ganske mange som ikke vet det, og det er en av grunnene til at kosttilskudd for vekttap har blitt lukrativt. Om du forstår, så er dine hardt opptjente penger verdifulle og ikke noe du ønsker å kaste bort på slike ubrukelige produkter, men om du likevel ønsker å redusere vekten naturlig, så kommer det her fem reelle og naturlige metoder for å gå ned i vekt. 

Trening

Å følge en treningsdiett er en av de mest effektive og realistiske metodene å forbrenne og miste kroppsfett. Vektløfting hjelper med fettforbrenning og hjelper deg å identifisere hva som fungerer og hva som ikke gjør det for å gå ned i vekt.

Vi trenger ikke å slutte å spise fordi vi er fete. Gjør vi vel? Niks! Så den beste måten å fjerne kroppsfett er gjennom trening og fysisk aktivitet. Det er en av de mest effektive måtene å redusere vekten.

Hvis du ikke er fysisk aktiv og har praktisert en stillesittende livsstil til nå, kan du begynne langsomt med å spasere rundt i nabolaget, og deretter spe på med økt intensitet eller intervalltrening etter kort tid. Du kan til og med prøve noe så enkelt som å gå i oppoverbakke, siden alt du trenger for å komme i gang er et par sko. 

Sunt kosthold

Tror du ikke egentlig at, i stedet for å sluke en kostbar pille, eller strø noen rare greier over maten for å bidra til å redusere matinntaket, det virkelig er noe som kan hjelpe deg å redusere vekten? Du kan heller kjøpe ernæringsrik mat for å mette din sult og dekke dine ernæringskrav. Det er mer sunt enn å spise søppelmat eller prosessert mat for å dempe sulten, for så å måtte krype til kjøleskapet for enda mere mat senere.

Et sunt kosthold kan hjelpe deg å miste kroppsfett. På lang sikt vil kjøp av sunnere matvarer være billigere enn å kjøpe ferdigmat, søppelmat eller kosttilskudd som hevder å redusere vekten for så å øke den på et senere stadie! Dessuten vil sunnere matvarer gi deg kontroll over kroppen og vekten din, bidra til å redusere vekten ved å forbrenne fett og også øke et stagnerende vekttap. 

Søvn

Når du prøver å gå ned i vekt, er søvn en av de viktigste og den mest oversette faktoren i tillegg til kosthold og mosjon. Dette har virkelig stor innvirkning på ditt mål for vekttap. Vi trenger alle et minimum av ca syv timer med god nattesøvn. Mangel på dette kan føre til vektøkning. Dette fordi redusert søvn vil utløse en reduksjon i hormonene leptin og ghrelin, som lar oss vite når vi er mette, og som stimulerer appetitten!

Dette betyr at med mangel på søvn, blir sultfølelsen veldig vanskelig å tilfredsstille, og du er tilbøyelig til å spise mer og øke på med overflødige kalorier. I stedet for å ta et kosttilskudd for å redusere appetitten, forsikre deg heller om at du får en god natts søvn og oppnår vektreduksjon. 

miste kroppsfett

Frokost

Visste du at de som spiser frokost, har en tendens til å gå mer ned i vekt enn de som ikke gjør det? Ja, de som sover godt om natten står opp tidlig og spiser frokosten sin. Dessuten vil dette også sikre at du er oppe og klar til å starte dagen og samtidig øke energinivået.

De fleste av oss har en tendens til å hoppe over frokosten, enten fordi vi tror det vil hjelpe på vekttapet, eller fordi vi ikke er oppe tidlig og det dermed ikke er noe tid til frokost. Prøv heller å komme deg opp og spis en liten skål med sunne korn, fiber og proteiner! Det er en av de enkleste metodene å redusere kroppsfettet. 

Les også: hvordan redusere magefettet.

Unn deg litt godt…..bare litt!

Det er helt sant at kroppen vår finner det veldig vanskelig å holde seg til en rigid diett. Det er en av årsakene til at de fleste mislykkes i å tilpasse seg en streng diett. Prøv istedet å gjøre endringer i livsstil og miste kroppsfett ved å forbrenne fett.

Ikke følg en vanskelig diett som har flere forbud som er vanskelig å følge i det lange løp. Sunnere livsstil og kostholdsendringer er det som virkelig hjelper med vekttap. Så, når du har kommet i gang med en sunn livsstil og kostholdsendringer, unn deg av og til en dessert eller litt mat som du virkelig elsker! Men dette er bare ved spesielle anledninger og er mer ment som en belønning når du når dine ulike vektreduksjonsmål.

Når du vet hvordan du skal gå ned i vekt naturlig, sparer du tid og penger, samtidig som du i tillegg tar kontroll over kroppen og vekttapet ditt ved å kvitte deg med overflødig fett.

Les også: måter å miste fett på.