Digifinans

Ta frem ditt barnslige sinn

Ta frem ditt barnslige sinn og tør å unne deg forskjellige spill, spill, sport og vitser. Slike aktiviteter fremkaller ofte glede i oss, gjør oss mer avslappede og tiltrekker seg lett mye latter.

Daglige liv trenger ikke å være stive og kjedelige bare fordi vi har nådd en viss alder eller periode i livet. Om sommeren er mange tiltrukket av å delta i forskjellige utendørs spill. Blant de vanligste er ildkuler, blokker, ballspill, charades, spaserturer og dansestopp. Imidlertid er det mange flere ideer for lek, hele året, så vel som både innendørs og utendørs. Inspirert av hva kommunen din har å tilby eller dine egne interesser. Det kan ofte være morsommere med selskap, men noen ganger er det også morsomt å være alene.

Noen ideer for å ha det moro

  • Test deg selv blant alle de forskjellige spilltypene som er tilgjengelige. Noen populære eksempler kan være videospill, brettspill eller sex spill.
  • Sommerlek med familien eller med venner på grillfesten, for eksempel. Søk på nettet etter forskjellige ideer som kan passe deg og din bedrift.
  • I løpet av vinteren, gå ut i driftene. Lag snøengler, lykter, snømenn og hopp rundt i snøen med barna eller hunden.
  • Spontane spill midt i hverdagen med partneren din. For eksempel kan du leke med vannpistoler om sommeren, kjempe i snødrev om vinteren eller utfordre hverandre i videospill, kortspill eller brettspill.
  • Arranger quizer i temaer som musikk, film eller annet som passer best for festen. Eller invester i en blanding av forskjellige temaer.
  • Besøk en fornøyelsespark eller en lekeplass, enten du har barn med deg eller ikke. Det er noen lekeplasser eller såkalte eventyrland for voksne, som har blitt inspirert av fangene på fortet. Noen rom krever mer fysisk aktivitet, mens andre kan være vanskelige gåter eller former for mysterier å løse.
  • Arranger mindre konkurranser med venner og familiemedlemmer i enhver sport eller kamp som kan passe for gruppen. Spis gjerne ferdig sammen. Kanskje en piknik, grilling eller et besøk på en restaurant.
  • Kontakt en personlig trener for å lære en ny dans, sport eller kanskje for å spille et instrument eller for å lære å synge. Dette kan være leken og motiverende for deg selv.
  • Små hverdagslige ting som å kaste terninger eller trekke lodd om hvem som skal bestemme fredagskosen, filmen eller noe annet.
  • Vet du noe du savnet i løpet av barndommen din som du vil oppleve, selv om du har nådd voksen alder? Se gjennom mulighetene og bare kjør på.