Digifinans

10 måter som viser om du er sammen med drømmedama (i 2018)

For ikke så lenge siden, skrev jeg en lignende artikkel som handlet om menn. Den kan du finne her.

Selv om kvinner kanskje har større sannsynlighet for å snakke om problemer i forholdet, så mener jeg likevel at det bør finnes en artikkel for menn også. Her får du ulike tips som gjør at du kanskje vet om du er sammen med den riktige dama eller ei.

Så, hvordan oppfører ei skikkelig dame seg i et forhold?

goodwom1

Hun er ikke sjalu på alt

Greit nok, litt sjalusi i et forhold kan være sunt (å bry seg, rett og slett), men det er viktig at begge parter i et forhold er trygge nok på hverandre, slik at energien ikke går med til å være sjalu hele tiden og på alt mulig.

En moden kvinne vil la mannen få sin frihet, så lenge han ikke skaper mistillit i forholdet.

Hun kan utfordre deg i samtaler og kommunikasjon

Det er ikke til å stikke under en stol at man ofte går etter utseendet når man først treffer noen. Det er nærmest umulig å finne ut hvordan personligheten er når du står langt unna en person, eller ved første møtet. Flere forhold er skapt ved hjelp av utseende alene. Men er dette nok i lengden?

Når samtalene mangler dybde og innhold, så kan det være lett å fylle tiden med kun fysisk nærvær eller aktivitet. Men, det er omtrent umulig å bygge et skikkelig forhold på dette alene. Hvis man kan utfordre hverandre, eller diskutere meningsfulle og dype temaer, så vil dette alltid overgå utseendet til en person i lengden.

Les også om julegavetips til kjæresten.

Hun er ærlig og ekte

Hvor lenge klarer du å være i et forhold med en kjekk løgner? Hvis du ikke kan stole på partneren din eller tro på det som blir sagt, hvordan kan du da bygge et solid forhold som varer livet ut? Du kan ikke!

Hun er empatisk

Det er viktig å være støttende og oppløftende mot hverandre. Dette er en stor del av et skikkelig forhold som kan vare livet ut. Ingen vil ha en person som ikke støtter den andre parten i dårlige tider.

goodwom1

Hun er ambisiøs

I tillegg til at du bør følge dine drømmer og mål, så bør også dama du er sammen med ha sine egne mål og drømmer i livet som hun følger. En moden dame vil tenke fremover i tiden, og ha et bilde av hvordan hun vil være om noen år.

Hun er uforanderlig

Ei dame som er uforanderlig er positivt, siden det viser mannen at dama er den hun viser at hun er og at hun er den hun står for. Ei dame som plutselig forandrer seg etter at dere har blitt “varm i trøya” er ikke positivt.

Hvis ei dame har en konstant uro og forandrer seg hele tiden, så kan det fort skape problemer siden den andre parten ikke vet hvor han/hun har sin bedre halvdel.

Hun legger arbeid i forholdet og deg

Det er viktig å gi i et forhold. Det å kunne se den andre parten glad, bør også gjøre deg selv glad – men det er viktig å forstå at dette kan gå begge veier.

Hvis hun gjør det som fungerte da dere møttes, så viser det at hun bryr seg og vil gjøre det beste for deg. Det trenger ikke å være noe fancy. Små ting i hverdagen kan gjøre underverker.

goodwom2

Hun har en viss klasse over seg

Klasse har ingenting med hvor dyr klærne og skoene er. Klasse handler om verdigheten du bærer på og den respekten du viser til de som er rundt deg.

Det betyr ingenting hvilken bil noen kjører, hvilken bydel de bor i, eller hvilket merke de har på klærne. Hvis de har en dårlig holdning mot andre og gjør andre flau når flere er til stede, så er det veldig negativt.

Hun jobber med å forbedre seg selv daglig

Det kan være alt fra å lese en ny bok, se en ny dokumentar hvor hun lærer noe, eller gå lengre turer for å komme i bedre form. Ei skikkelig og moden dame vil alltid prøve å bli en bedre versjon av seg selv for å kunne leve et bedre liv.

I en tid med photoshopping for å gjøre bildene finere, så glemmer man ofte at man også må jobbe med det intellektuelle når man skal jobbe med seg selv.

Hun vil at du skal være den beste versjonen av deg selv og forbedre deg selv daglig

Ei ordentlig og moden dame vil at andre rundt seg skal utvikle seg selv. Hun vil forbedre seg selv, og en del av å forbedre seg selv, er tanken om at de rundt seg selv også skal bli en bedre versjon av seg selv. Dette inkluderer alle som man har mye kontakt med.

goodwom3

Les også: den viktigste regelen i et ekteskap/forhold.