Digifinans

Julegavetips til kjæresten

Her får du noen julegavetips til kjæresten din.

Det er ingen ukjent sak at det å lete etter julegave til din kjære, kan være en vanskelig oppgave. Er du av den typen som overhodet ikke vet hva du skal kjøpe til kjæresten din i julegave, så får du noen gode tips her du kan se på.

Les også: Mangler du kjæreste? Da må du få det først.

12 julegavetips til kjæresten

 • Bivoks-lys. Stearinlys er ikke så miljøvennlig som mange kanskje har trodd, men det finnes et godt alternativ; lys laget av bivoks. Disse er 100% miljøvennlig og lukter godt i tillegg. De brenner lenge og skarpt. Her kan du kjøpe bivoks-lys.
 • 1000 ultimate opplevelser. Denne boken inneholder 1000 forskjellige opplevelser som du bør sjekke ut. Opplev noe gøy sammen med kjæresten, hva det enn måtte være. Boken kan bl.a kjøpes her.
 • Drone med kamera. Dette er den perfekte gaven til de som vil spionere på naboen. Eller til gutter som elsker duppeditter og gadgets. Har du en drone som kan styres med et nettbrett, så kan du se video direkte på skjermen, og du kan styre dronen ved å bevege på nettbrettet. Veldig artig. Du kan kjøpe en drone her.

  sandkunst
  Sandkunst er spennende
 • Sand-kunst. Dette er et godt julegavetips til kjæresten som elsker pynt, og spesielt pynt som beveger på seg. Denne fungerer slik at sanden gradvis legger seg på bakken (i en liten boks), og lager et kunstverk ut av det hele. Helt fantastisk å se på. Kan kjøpes her.
 • Klokke med soloppgang. Denne klokken er perfekt for de som ikke liker den vanlige ringelyden fra vekkerklokken. Klokke med soloppgang er et perfekt julegavetips til kjæresten som liker å våkne på en behagelig og god måte. Lyset blir gradvis sterkere, slik at du våkner på en mest mulig naturlig måte. Det finnes mange ulike typer klokker, og prisen varierer mye. Ett alternativ finner du hos Enklere Liv.
 • Makron-kit. Hvis kjæresten din elsker makroner (ikke makaroni), så kan det være kjekt med et makron-kit. Dette er et julegavetips til kjæresten som mange bakeelskere liker. På denne måten, kan man lage egne makroner helt fra bunnen av. Du trenger ikke lenger kjøpe makroner i butikken. Fordelen med å lage makroner selv, er at du vet nøyaktig hva som er i dem. Makron-kit kan kjøpes her.
 • Slow-cooker. En slow-cooker (en maskin som tilbereder mat på lav varme over lang tid), er populært. Det sies at om man tilbereder mat på lav varme, så beholder man en større andel av næringsinnholdet i maten. Det er også lettere å planlegge, da du kan sette på maskinen før du drar på jobb, og så er maten ferdig når du kommer hjem fra jobb. Du kan sjekke ut gode produkter her.
 • Vinkaraffel. Et bra julegavetips til kjæresten som liker vin, er en flott vinkaraffel. Denne ser veldig bra ut, og pynter ethvert bord. Du kan bl.a kjøpe vinkaraffel fra Rosendahl fra Jernia.
 • Varmeplate. En varmeplate, er en plate kan varmes opp før du setter maten på. På den måten, holder maten seg varmere over lenger tid. Spesielt kjekt om du har gjester på besøk, og du vil gjøre et godt inntrykk. Platen kan også kjøles ned, hvis du vil holde noe kaldt, som f.eks iskrem eller en annen dessert. Du kan kjøpe en varmeplate her.
 • Grillkoffert. Hvis du har en kjæreste som elsker å grille, så er en grillkoffert en perfekt julegave for han eller henne. Med en grillkoffert, så vil du raskt få en følelse av at du er en skikkelig grillmester. Her kan du kjøpe en grillkoffert.
 • Mini-drivhus. Et mini-drivhus er kjekt for den som elsker å dyrke sine egne grønnsaker. Du får kjøpt billige drivhus her.

Da håper jeg du har fått noen gode tips til julegavetips til kjæresten. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser. Sjekk ut forskjellige nettbutikker eller butikker hvor du bor, så finner du raskt noe spennende som alle kjærester setter pris på. De fleste synes det er gøy om du kjøper noe som gjenspeiler interessen eller personligheten.