Digifinans

Hvordan få kjæreste

Hvordan få kjæreste spør du kanskje? Les videre, så blir du kanskje litt klokere.

Det å skaffe seg en kjæreste er ikke alltid like lett. Du har kanskje gått lenge alene, og du føler at tiden er inne for å komme seg inn i et forhold, og få kjæreste.

Når du skal gå frem for å få kjæreste, så er det viktig at du jobber med din egen holdning og innstilling. Du må være hyggelig, kunne være deg selv, gi komplimenter og vise den du møter interesse. Ingen liker noen som er bare opptatt av seg selv. Møter du noen som liker å prate, så vær interessert i det hun eller han sier, og vær en god lytter. Er du slik mot andre som du liker godt, så vil de også starte å like deg. Det skjer selvsagt ikke automatisk, og det er ikke sikkert at den du liker, også vil like deg. Men du må i hvert fall begynne en plass, og det er med deg selv og hvordan du oppfører deg rundt andre.

Ulike steder hvor du kan møte andre mennesker

Det finnes en rekke plasser du kan oppsøke, som øker sjansen for at du finner den rette. Her får du noen tips.

Hvordan få kjæreste på internett

Nettdating har blitt veldig populært de siste årene for å få kjæreste, og det blir bare mer og mer populært. Fordelen med nettdating er at du kan sitte i ro og fred og se på bilder av andre som du føler er av interesse. Du kan også lese om hver enkelt og se hvilke interesser de har. Når du er klar, så kan du sende vedkommende en melding, og håpe på et positivt svar tilbake. Nettdating pleier å være gratis, men koster gjerne noen hundrelapper i måneden om du vil ha flere funksjoner. Kjente norske datingsider er bl.a Match.com og Sukker.no.

Hvordan få kjæreste på utesteder

På utesteder er det mange mennesker. Og der det er mange mennesker, er det lettere å møte andre og dermed få seg en kjæreste. Ser du noen du kunne tenkt deg å bli bedre kjent med, så gå bort til personen å si “hei”. Det er faktisk ikke verre enn det. Det beste er om du finner noen som ikke er midt i en samtale med noen andre, men en som kan se ut til å ikke gjøre noe spesielt. Det verste som kan skje er at du blir avvist, og da er det bare å prøve på nytt.

Hvordan få kjæreste på aktiviteter

Trener du på et treningssenter eller danser swing gjennom den lokale swingklubben, så treffer du sikkert mange nye personer hver gang du møter opp. Dvs at dette er gode muligheter til å treffe en potensiell kjæreste. Her gjelder samme regel som på utesteder. Si “hei”, og kom inn på et tema som er relevant til det du driver med. Er du på dans, så passer det jo fint å by opp den andre parten, og så snakke litt etterpå. Er du på treningssenter, så kan du spørre om du skal hjelpe til med noe, eller at du kanskje selv trenger litt hjelp.

Les om: julegavetips til kjæresten.

Hvordan få kjæreste på speeddate

På speeddate, så prater man med flere forskjellige i løpet av kort tid. Man får kanskje tre minutter pr person, og da skal man bli litt bedre kjent. Ikke snakk om fornuftige ting, men snakk heller om dine følelser. F.eks kan du si “jeg kjenner at jeg er nervøs nå, hva med deg?”. Ikke snakk om boka du leste ferdig i går.

Tips til slutt

Til slutt kan jeg gi noen generelle tips til jenter og gutter når man skal få kjæreste:

Jente: Se på en gutt lenger enn normalt, og smil. Når gutten merker dette, så er det opp til gutten å gjøre resten. Skjer det ingenting, så får du gjøre det mer åpenbart, som f.eks å si “hei” med et varmt smil. Ikke pynt deg for mye før du har blitt kjent. Når du har blitt bedre kjent med gutten, så kan du pynte deg mer.

Gutt: Vær hjelpsom mot jenter. Spør f.eks jenta du liker om du skal bære sekken hennes eller handleposene fra butikken om du tilfeldigvis møter henne der. Det er også viktig å si noe positivt om det hun vanligvis ikke hører. Si f.eks “så fine krøller du har på håret ditt”, “så fin farge du har på genseren” eller “jeg liker energien du utstråler”.. Ikke si “du er skikkelig fin”. Det hører hun sikkert stadig vekk. Vær ren og nydusjet og ikke bruk samme klær to dager på rad.

Håper du likte artikkelen om hvordan få kjæreste.

Les mer om hvordan inne kjæreste.