Digifinans

Sammen med en gentleman: 10 sjekkpunkter

Her får du 10 måter som viser om du dater en gentleman.

En mann kan lett skjule sitt indre “jeg”, og ofte så kan det være for å få drømmedama. Hvis en mann vet at ei dama liker noe spesielt, så er det lett å “fake” oppførselen slik at du får napp. Men, det meste vil med tiden til hjelp bli avslørt.

En ekte mann verdsetter mer enn bare utseendet ditt

Er alle komplimenter om dine kroppsdeler? Det spiller ingen rolle hvor kreativ han kan være, så lenge han kun fokuserer på kroppen din, og ikke ditt indre. Gjør han dette, så bør du backe unna. En ekte mann vil sette pris på din personlighet, din snillhet, din intelligens, og hvordan du er som person. Det en gentleman bør komplimentere er ting du kan styre selv, ikke at du var heldig med genene dine.

En ekte mann vil ikke bli truet av din motivasjon

En mann som har mål i livet, vil også være sammen med ei dame som også har mål i livet. En ekte gentleman vil aldri føle seg truet av ei dame som går etter det hun vil i livet sitt. Han vil være del av et “kraftpar”, et par hvor begge parter har mål. Pass deg for menn som prøver å hindre deg i å sette deg mål, eller som prøver å holde deg tilbake.

trust

En ekte gentleman vil ha flere interesser enn bare deg

Ikke misforstå meg. Du skal selvfølgelig være en prioritet i livet hans, men han trenger å ha et liv utenfor også. Interesser, venner, hobbyer osv. Hvis en mann fokuserer kun på deg hele tiden, så bør du passe deg litt. Et godt forhold skal være en del av livet ditt, men det skal ikke være absolutt alt av livet ditt.

Les også: 10 måter som viser om du er sammen med drømmedama.

En ekte gentleman vil gi deg svar når du trenger det

Uansett hvordan utfallet til en situasjon blir, så vil en ekte mann møte både deg og situasjonen med respekt. Hvordan en mann takler konflikter, kritikk og mindre behagelige situasjoner, sier mye om en mann. En skikkelig mann vil svare deg direkte og skikkelig. Er det noe du vil prate om, så vil en ekte gentleman komme til deg og prate om det.

Cute-couples-_-love-18948421-500-353

En ekte gentleman er direkte

Litt som forrige punkt, så vil ikke en ekte mann prøve å lure deg ved å manipulere deg og lure hjernen din til noe annet enn du selv vil. En gentleman vil være direkte og ærlig med deg…men selvsagt med 100% godhet.

En ekte gentleman vil stole på deg

Så lenge du ikke har ødelagt tilliten dere i mellom, så vil ikke mannen være paranoid. Han vil ikke prøve å invadere dine private ting for å sjekke om du gjør noe du ikke bør. Han vil kunne stole på deg og på forholdet.

pic1

En ekte mann er avslappet og “samlet”

En del av å være sammen med ei dame, er å oppleve at dama blir sjekket opp i ny og ne, selv om mannen er i nærheten. Hvis dere er på et utested, så vil det omtrent skje hver gang; dama vil bli sjekket opp.

En skikkelig mann vil ikke trampe opp og slå seg på brystet som en gorilla for å markere hvem han er. Han vil være rolig og avslappet, og vite at det er du som er hans kjæreste, og at det er du som vil være med han hjem på slutten av dagen.

En ekte gentleman vil respektere deg

Omtrent ingenting er mer forkastelig enn en mann som ikke viser respekt mot kvinner, dyr eller barn. En ekte mann vil respektere deg, og aldri tvinge deg til å gjøre noe du ikke er komfortabel med. Han vil heller aldri gjøre deg noe vondt. Gjør deg selv en tjeneste, og vik unna alle menn som ikke respekterer deg eller som er farlig for deg. Gjør det i dag!

blog

En ekte gentleman vil jobbe for forholdet

Gutter (umodne menn) er stort sett ute etter én ting hos en dame. En mann derimot, vil gjøre hva som helst for å få deg til å føle deg vel, både i soverommet og på utsiden av soverommet. Din lykke er hans belønning.

En ekte mann vil få deg til å bli den beste versjonen av deg selv, uten å endre på den du egentlig er

En mann vil styrke de rundt ham. Han vil strebe etter å være en bedre versjon av seg selv, og vil derfor inspirere andre til å gjøre det samme. Dette inkluderer ikke bare venner og kollegaer, men også de som står han veldig nær.

Som Mark Twain sa: hold deg unna dårlige mennesker som prøver å tråkke på dine ambisjoner. De som virkelig er gode her i verden vil også få deg til å føle det samme som dem.

Les også om vin til gentlemen.