Digifinans

Unngå å gjøre slike feil når du treffer kvinner på nettet

Akkurat som alle andre ting i livet, så er det å prøve å hjelpe single menn med å treffe kvinner på nettet ikke så lettvint som du måtte tro. Hvis du driver en ny online datingtjeneste, vil du merke at det er menn som klager over at de ikke får svar fra kvinnene de når ut til. Ofte svarer ikke kvinner, fordi de er litt selvopptatte og hensynsløse.

Istedenfor at du blir frustrert av disse klagene fra mannlige brukere, gi dem heller tipsene nedenfor og oppfordre dem til å unngå å gjøre disse feilene.

1. Kontakte hver eneste kvinne du ser

Det er forståelig at du kommer til å gjøre hva du kan for å ha best mulig sjanse for suksess med nettdating. Du tror kanskje at du kan oppnå dette ved å nå ut til alle single kvinner som du møter på nettsiden, selv de som du vet er uoppnåelige. Istedenfor å fokusere på kremen på kaka, sørg heller for at du velger kvinner som du har noe til felles med.

2. Være en skrytepave

Det er flott å ha fine ting. Det er flott å ha en bra karriere. Det er derimot ikke flott å skryte om dette i datingprofilen din. Så klart ønsker du å snakke om ting du er stolt av, men du må passe på hvordan du gjør dette. Du kan unngå å høres ut som en skrytepave ved å la en venn lese gjennom og eventuelt endre på profilteksten din. Be dem om å være ærlige og si at de må fortelle deg om du høres ut som en skrytepave eller om du er for beskjeden.

3. Unngå en lang liste med ting du ikke liker

Alle har ting de ikke liker når det kommer til folk de ønsker å date, men ingen har lyst å date en person som er utrolig fordomsfull. Vær selektiv angående ting som du ikke ønsker i en partner og kun nevn de egenskapene som er et absolutt nei for deg, som for eksempel røyking, bruk av narkotika eller for mye drikking. Du kan også balansere de negative tingene som du nevner ved å snakke om det du faktisk ønsker i en kjæreste.

4. Unngå å nevne at du ønsker en drama-fri kvinne

Det er jo ingen som ønsker å date noen som er en dramadronning, så det er derfor unødvendig å i det hele tatt nevne at du ønsker deg en drama-fri kvinne. Likedan som den forrige feilen, fokuser heller på de kvalitetene som du ønsker.

5. Nevne sex i profilen

Hvis du nevner sex eller intimitet i profilen din, kommer du til å falle i kategorien av å være “den” karen. Du vet den karen som ikke bryr seg om annet enn å få seg et nummer, selv om dette ikke er tilfellet. Hvis du tror at du må nevne sex i profilen for ikke å komme over som svak eller usikker, så er vårt råd her: ikke gjør det. Kvinner vet at sex og intimitet kommer til å være en underdel av forholdet etter hvert som forholdet utvikler seg, så det er ingen grunn å ta dette opp i profilen.

6. Laste opp profilbilder av dårlig kvalitet

Visste du at det å bruke blits på kameraet får deg til å se eldre ut enn det du er? Istedenfor å måtte være avhengig av å bruke blitsen på mørke steder (hvorfor i det hele tatt ta bilder i mørket?), vent med å ta et bilde til sola skinner og du ikke trenger å bruke blits. Det naturlige sollyset er så mye mer tilgivende, og det er jo bestandig godt å komme seg ut og få litt frisk luft.

7. Glemme dine norsktimer

Det er ikke noe annet som får kvinnene til å rømme unna mer enn når de leser en melding fra en kjekk mann og det ser ut som den er skrevet av en tolvåring. Hvis du bruker ting som “serr”, “dleg”, “snær” og lignende i profilen eller i en melding til en kvinne, vil sjansen for at du faller i smak hos henne reduseres betydelig. Vis henne istedenfor at du er en voksen person som bruker voksent språk — eller vis henne i det minste at norsk er morsmålet ditt.

8. Kommentere utseendet til en kvinne

Selvfølgelig er det hyggelig å få et kompliment på hvordan man ser ut, men det er også hyggelig å bli beundret for noe annet enn utseendet. Når du sender den første meldingen til en kvinne, sørg for at du kommenterer noe som du har lest på profilen hennes. Dette vil hun huske og du har større sjanse på å få svar tilbake.