Digifinans

Hvordan chatting på en datingside kan føre til kjærlighet

Nettet er det beste stedet å begynne hvis du søker kjærlighet. Chatting på en datingside kan være en direkte vei til å finne den store kjærligheten.

Datingsider der du kan chatte med andre har blitt en av de mest populære metoder å finne en date på. Og når det er flere hundretusener i Norge som har meldt seg på en datingtjeneste, finnes det mer enn nok av potensielle matcher der ute for deg. Det å kunne flørte via chatte-funksjonen på en datingside er en mye mer avslappende måte å bli kjent med en potensiell partner på før dere treffes på ordentlig. Nettet tar bort stresset av en eventuell pinlig ansikt-til-ansikt dialog og det er lettere å holde samtalen gående.

Datingsider der du kan chatte for å møte single.

Vi har alle vært der – den ubehagelige første daten der ting ikke går som ønsket. Du har valgt feil bar, du er ikke tiltrukket til personen og dere har gått tom for ting å snakke om, noe som resulterer i at du ønsket at du aldri hadde gått med på denne daten og heller satt hjemme på sofaen med en flaske vin. Det virker som dating og skuffelse ofte går hånd i hånd.

En ansikt-til-ansikt date kan ofte være katastrofale. Hvis du derimot har muligheten til å først bli kjent med noen før du avtaler en ordentlig date, kan dette bespare deg for både anstrengelser (og hjertesorg) i det lange løpet. Datingsider der du kan chatte med andre gir deg muligheten til å finne ut litt mer om det dere har til felles med hverandre. Du kan finne ut hva slags personlighet de har, og hva de liker og ikke liker. Du kan bestemme deg for å ta det neste skrittet hvis du føler at dere går godt i lag.

Du har muligheten til litt harmløs småerting og flørting hvis du melder deg på en datingside med chatte-muligheter. Og dette uten at du er nødt til å forplikte deg til noe hvis det ikke finnes noen gnist mellom dere. Med så mange folk på nettet som er tilgjengelige til å chatte, kan du raskt og enkelt sile ut de du ikke tror passer til deg og komme opp med en favorittliste over potensielle partnere som du har lyst å treffe.

Datingsider med chatte-muligheter: Ting du bør gjøre og ikke gjøre

Når du først kommer i gang på en datingside, må du huske at brukernavnet er den første introduksjonen av deg selv. Sørg derfor for at du velger et navn som er fengende og uforglemmelig, slik at du vekker interessen til potensielle dater. Noe som er litt risikabelt kan være akseptabelt og til og med en flott måte å bryte isen på, men hold deg unna brukernavn som kan oppfattes som krasse og støtende.

Når du kommer i kontakt med noen, anbefaler vi at du begynner med generelle og nøytrale samtaleemner. Du kan for eksempel spørre om deres favorittfilmer eller bøker, eller hva de gjør til daglig. Det finnes også emner som åpenbart ikke anbefales å snakke om, slik som politikk og ekskjærester. Prøv også å finne en balanse mellom å spørre spørsmål og å fortelle om deg selv. Folk elsker å snakke om seg selv, så sørg for at du stiller spørsmål og viser interesse i hva de har å si.

Det er også viktig å prøve å finne en balanse mellom å ikke gi bort for mye av deg selv og å være altfor forsiktig og tilbakeholdende. Hvis du føler at det er noe mellom dere, sørg da for at du har noe som du kan snakke om dersom dere bestemmer å ha en ordentlig date sammen. Hvis du forteller hele livshistorien din på forhånd, kan du risikere at du ikke har noe å snakke om når dere treffer hverandre. Dette kan resultere i slutten på forholdet før det i det hele tatt har begynt.

Hvis du kommer til å vise frem eller spørre om bilder, sørg da for at du mottar noen bilder som spenner seg over et tidsrom. Slik kan dere begge få et bedre bilde av hverandre. Skuffelsen kan være stor når du treffer noen i virkeligheten og personen ikke ligner i det hele tatt på profilbildet sitt. Og selv om du ønsker å vise deg på ditt beste, så lurer du deg selv og den andre ved å sende flotte bilder av deg selv da du var yngre og slankere.

Du må også ikke glemme din egen sikkerhet på nettet. Dating og chatting på nettet kan være utrolig gøy, men vær forsiktig hvis noen er veldig pågående og virker desperat til å treffe deg i virkeligheten. Aldri gi ut mer personlig informasjon enn du føler deg komfortabel med. Dersom du bestemmer deg for å treffe noen, sørg da også for at venner og familie vet hvem du treffer, og hvor dere skal treffes.

Kjærlighet ved første klikk?

Du vil antageligvis ikke finne den store kjærligheten med en gang på en datingside, men du har iallfall begynt å søke på rett sted. Det å chatte på nettet via en datingside kan være en av de gøyeste måtene å treffe nye folk på. Du har mer tid og rom til å bli bedre kjent med noen på nettet før du avtaler en ordentlig date med dem, og det som er så flott er at du kan gjøre dette mens du sitter hjemme i godstolen.

Datingsider med chattefunksjoner kan være en gøy og avslappende måte å finne en date på. Så kom igjen! Registrer deg, begynn å chatte og før du vet det har du funnet kjærlighet på nettet.