Digifinans

Reise til Thailand

Skal du reise til Thailand, så er det greit å være litt forberedt. Les videre for å få gode tips.

Thailand er et kjent og populært reisemål og til dette vakre landet kommer det turister fra sørøst i Asia og også fra mange andre steder av verden. Mange av disse individene bestemmer seg for å besøke og utforske Thailand del for del. Skal du reise til Thailand, så er Bangkok spesielt kjent for å ha de mest fornøyde og engasjerte turistene.

Med de berømte strendene, store junglene, den bemerkelsesverdige maten, og dykkeområder i verdensklasse i tillegg til fine priser, tiltrekker Thailand seg mange turister og reisende nesten uansett hvilket samfunn de befinner seg i. I Thailand kan du finne billige feriesteder, hotell og leiligheter med god service og høy klasse, som også passer for de fleste med et begrenset budsjett.

Det å reise til Thailand vil man oppleve som veldig lett og enkelt. Dette er fordi landet er en bra destinasjon for backpackerne og mange engasjerte turister, hvor landet har mange aktiviteter å by på. Dette fører til at reiseopplevelsen blir lett og praktisk til enhver tid. Alt i alt, snakker stedet for seg selv. Thailand har fått mye oppmerksomhet fra hele verden, noe som fører til at de fleste assosierer landet med nydelige jungler, strender og delikat mat og drikke.

Destinasjonsveiledning når du skal reise til Thailand

Det er seks fantastiske steder du burde besøke når du skal reise til Thailand, og disse heter Phuket, Ko Lipe, Bangkok, Ko Phi Phi, Chiang Mai og Ko Phangan. Disse stedene har fått god omtale og er kjent for å gi deg en spennende, behagelig og morsom opplevelse som du mest sannsynlig ikke vil oppleve andre steder.

Typiske kostnader når du skal reise til Thailand

  • Overnatting – Thailand er kjent for å ha billig men samtidig eksklusiv og komfortable overnattingssteder. Man kan til og med velge hoteller eller gjestehus på øyer og mange av disse stedene har god service med bra aircondition, osv.
  • Mat – Mat er også veldig billig i Thailand. Du kan velge mellom gatemat hvor du kan bruke bare en brøkdel av prisen det ville kostet for et eksklusivt måltid. Men det er også utrolig mange restauranter som tilbyr god mat med lave priser, noe som gjør det enkelt og praktisk å spise den maten du ønsket å spise uten bekymringer for budsjettet.
  • Transport – Akkurat som alt annet i Thailand, er også transport billig. Kollektivtransport i området er ganske billig og det kjøres mange lokalbusser rundt omkring. Motorsykkel taxier, flytog og andre togtjenester er mulig å benytte seg av i Thailand for en billig penge. Man kan også stige om bord i båter som tar deg til øyer du alltid har hatt lyst til å besøke.
  • Aktiviteter – Det sies at noe av det beste med å reise til Thailand er å benytte seg av alle aktivitetene i området. Både dag- og natturer med guide foregår hver dag for lave priser. Man kan også drive med blant annet båt og andre sjøaktiviteter dersom man ønsker å utforske mer av skjønnheten landet har å by på.

Økonomiske sparingstips for turister som vil reise til Thailand

Er du skeptisk til å besøke Thailand fordi du ikke har nok penger å bruke på reisen? Vel, ikke vær bekymret, fordi du kan ha sjansen til å dra til Thailand uten å bli plaget av et begrenset budsjett. Alt du må gjøre er å følge noen av disse sparetipsene:

Sats på det lokale – Den letteste og enkleste måten å spare penger på er å satse lokalt. Ta lokale busser, drikk lokale drikkevarer og spis mer gatemat. Dersom du vender deg til disse vanene er det garantert at du kommer til å spare en del penger.

Spis gatemat – Når det gjelder å spise mat på gaten, burde folk slutte å være redd for å spise denne type mat fordi denne maten er helt trygg og sikker. Noen ganger er det til og med mer trygt enn restaurantmat. Du vil mest sannsynlig finne den beste maten på gata og det koster mye mindre sammenlignet med maten man kjøper på restauranter.

thailand-mat

Ta nytte av Thailand sitt tilbud, Happy Hour – Om du noen gang har ønsket å spare penger på bylivet burde man komme seg på Happy Hour-utestedene i Thailand, hvor nesten alle drinker blir solgt for halvparten av originalprisen sin.

De beste aktivitetene å gjøre i Thailand

Det er mange aktiviteter man kan gjøre dersom man vil reise til Thailand, som blant annet:

  • Utforske Bangkok – Bangkok blir regnet som hjertet av Thailand. Dette er en by man bare må se og utforske dersom man reiser til Thailand. Man kan oppleve palasser, templer, utrolige markeder og kjøpesentre. Man kan også spise mye forskjellig thai-mat rundt omkring og dette er virkelig en fantastisk by som får deg til å føle deg som hjemme.
  • Opplev Chiang Mai – Chiang Mai er en gammel by i Thailand som er omringet av flere fjell, templer og jungler. Det er et flott sted for turer i jungelen og for elefanttilbedelse.
  • Fottur i Khao Yai Nasjonal Park – Dette ligger omtrent tre timer nord for Bangkok. Dette er en utmerket park for å svømme, gå på tur og finne noen ville elefanter. Parken er som regel ikke alt for befolket noe som gjør det mer behagelig å oppleve og besøke dette stedet.
  • Slapp av på tropiske øyer – Thailand har et stort antall tropiske øyer. Noen av disse øyene er allerede blitt utviklet mye. Du finner det meste på disse øyene, og noen av disse øyene er blant annet Ko Lanta, Ko Samet, Ko Tao, Ko Samui, Similian Island, osv.
  • Gå på tur i skogen – Det er et stort antall av turister som går på organisert jungeltur i de nordlige delene av Thailand. Sørg for å vandre i flere dagers fjelltur. De største turstedene i Thailand er Chiang Rai og Chiang Mai.
  • Dykking – Dykking er en av de mest populære aktivitetene I Thailand. Dette skyldes det majestetiske og krystallklare havet og sjølivet i Thailand. Noen av de beste dykkeområdene i Thailand er Surin Island, Similian Island, Ko Lanta og Ko Tao.

Så hva er det du venter på? Ikke gå glipp av muligheten til å reise til Thailand så fort som mulig. Det er mange spennende og fantastiske aktiviteter som du kan få gjort og nydelige områder du kan få besøkt. Du kan være sikker på at det vil være verdt det å reise til Thailand som en reisedestinasjon. Dette perfekte reisemålet kan gi deg en minneverdig og spennende opplevelse som du vil verdsette for resten av ditt liv.

Les også: Reise til Kroatia.