Digifinans

Reduser din bedrifts telefonkostnader

Det går mot tøffere tider i norsk industri til tross for en rekordlav krone og det er fortsatt vekst i riggmarkedet. Heldigvis så er det mange steder man kan spare penger og et veldig åpenbart sted det er mulig å spare penger er på mobiltelefoner.

Hvis man ser på prisene på telefonabonnement for bedrifter så har prisene omtrent ikke gått ned over de siste årene. Grunnen til det er at det ikke har vært noe særlig etterspørsel fra bedrifter etter billigere telefonløsninger. En typisk bedriftsavtale på telefonabonnement har lang bindingstid og koster 2-3x beløpet du ville betalt for et privat abonnement med akkurat de samme grenser for data.

Det er likevel noen ting som gjerne skiller et privat abonnement fra et bedrifts abonnement. Den største forskjellen er gjerne kundeservice, man har gjerne en noe bedre kundeservice når man er bedrift hvis man sammenligner med privat. Likevel, så er det en veldig dyr pris å betale for god service.

Heldigvis så har gjerne selgerne av disse telefonløsningene mye margin og det betyr at man kan forhandle ned prisen betraktelig. For å kunne forhandle på best mulig måte så bør man først finne ut hvilken pris som er vanlig på markedet for private. Du kan enkelt sjekke mobilabonnement hos Comper. Da kan du få oversikt over de beste prisene og bruke dette når du forhandler med min leverandør av mobilabonnement. Man kan gjerne kontakte flere aktører samtidig og presse de på pris.

De elementene som er viktige å tenke på når du sammenligner mobilabonnement er å se på hvor mye kommer det til å koste i måneden, er det noe bruddgebyr, er det noen gunstige priser på telefon og eventuelt utstyr man trenger. Alle disse tingene er viktige å tenke på før man signerer en avtale med noen som helst aktør. Disse selskapene er opptatt av å hente inn nye kunder og du vil derfor kunne forhandle din bedrifts kostnader ned betraktelig.