Digifinans

Hvordan tjene penger på kryptovaluta

I 2017 så var det flere hundre nordmenn som tjente store penger på små investeringer i kryptovaluta. Enkelte investerte 30 000 kroner i krypto å fikk flere millioner igjen. Veldig mye tyder på at den tiden er over, men man kan fortsatt tjene gode penger på krypto.

Les også: Mange ble svindlet ved kryptokjøp

Grunnen til at man fortsatt kan tjene penger på kryptovaluta er fordi markedet fortsatt er ganske enkelt å tolke og det er drevet av spekulanter som alle ønsker å tjene penger. De samme folkene er livredde for å tape penger. Det gjør at hvis du har is i magen så kan du tjene store penger på å følge psykologien i markedet.

1. Når alt fyker ned, kjøp krypto
2. Når alt går opp, selg krypto

Det er den veldig enkle oppskriften som omtrent fungerer 100% i dag. Hvis du trader din kryptovaluta opp og ned så vil du hele tiden øke staken du har inne. Det krever at du er oppdatert på markedet og leser deg opp på de forskjellige prosjektene. Du bør sette deg et mål for når du skal selge deg ut på hver handel, det er veldig fort gjort å bli grådig. Hvis man blir grådig så mister man nesten helt garantert kontrollen og man øker risikoen for å tape penger.

Veldig mange tror at krypto kun er for å bruke på krypto casino men det er så mye mer enn det. Dette er fremtiden!

Hvordan komme i gang med kryptovaluta

1. Du burde først lese guiden til Kryptovaluta.info med navnet “Slik handler du”
2. Deretter så må du kjøpe Bitcoin, Litecoin eller XRP
3. Overføre dette til en kryptobørs
4. Du er klar til å kjøpe og selge.

Hvem passer kryptovaluta for?

I utgangpunktet så passer kryptovaluta for alle, men man må være forberedt på at man kan tape penger. Selv om teknologien ikke ser ut til å forsivnne så er det ingen garanti for at ikke mange av kryptovalutaene blir tilnærmet verdiløse.

Hvilken kryptovaluta burde man kjøpe?

Her må du gjøre din egen research å finne ut hvilke prosjekter du har troen på. Det er likevel noen gode råd du burde følge:

1. Ikke kjøp kryptovaluta utenfor topp 20 kryptovaluta på Coinmarketcap
2. Sjekk alltid Github og hvem som står bak prosjektet
3. Ikke la noen fortelle deg hva du skal kjøpe

Derfor bør man ikke låne penger til krypto eller forvente noen “jackpot” fra investeringen din. Ja, veldig mange fikk en super avkastning i 2017. Det er ikke sikkert at det samme skjer i 2019, 2020 eller 2021.