Digifinans

Herreklær på nett

Her får du tips til hvordan du handler herreklær på nett.

De fleste i dag selger herreklær på nett. Skal du ha tak i herreklær, så er det ofte gunstig å handle på nett. Handler du herreklær på nett, så er det mye større sannsynlighet for at du finner akkurat det du leter etter. Utvalget er ofte mye større enn i vanlige butikker.

Og pga dette, så trenger du ikke lenger bruke mye tid på et kjøpesenter. Dette er perfekt for deg som har en ellers hektisk hverdag, og som trenger å spare tid der du kan spare tid. Men, før du starter å handle online, så er det greit å vite om noen triks som er kjekt å kunne.

På nett, så finner du herreklær og utstyr du sikkert aldri har sett før. På nett finnes alt fra slips, bukser, t-skjorter, jakker og mye mer.

Hvordan handle herreklær på nett?

1. Handleliste. Det er viktig at du har en handleliste på forhånd, slik at du ikke faller for fristelsen og kjøper alt mulig du egentlig ikke har bruk for. En annen grunn, er at du sparer tid, siden du har skrevet ned nøyaktig hva du vil ha. Dette vil holde fokuset på hva du faktisk trenger, og ikke på hva du overhodet ikke trenger.

2. Budsjett. Sett opp på forhånd hva du ønsker å bruke. De fleste butikker har sortering på pris. Denne funksjonen kan hjelpe deg til å velge produkter som er innenfor ditt eget budsjett. På den måten så handler du ikke varer som du egentlig ikke har råd til.

3. Kvalitet. Kvaliteten kan være vanskelig å evaluere når du handler herreklær på nett. Handler du herreklær på nett, så tilbyr de fleste butikker informasjon om hva plagget er laget av. På den måten, så kan man i fred og ro avgjøre hva man vil kjøpe, og hvilken kvalitet som man ønsker å gå for. Man kan lett lese av hvor mange prosent det er av hvert stoff, og hvilke stoff som er i produktet.

4. Angrefrist. Først av alt, så bør du lese gjennom vilkårene i forhold til å levere et produkt tilbake. Sjekk bl.a. om du må betale for porto selv, eller om butikken dekker porto hvis du ikke er fornøyd. Hvis butikken dekker porto, så er ofte det et stempel på god kvalitet og service. I Norge har vi angrefrist på produkter, men de må være i samme stand som da du kjøpte dem. Les likevel gjennom hva hver enkelt nettbutikk har skrevet ned. Handler du fra utlandet, så er saken en annen enn i Norge.

5. Størrelse og mål. Siden du handler herreklær på nett, så kan du ikke prøve ut klærne i et prøverom før du handler. Les derfor størrelsesguiden, slik at du vet hva du kjøper. Klær er ulike i fasongen og størrelsen, og derfor kan størrelse 30 kan være ulik fra merke til merke. Bruker du tid på dette, så vil det også forhindre deg i å bruke mye tid på å levere produktet tilbake. Dette er tidkrevende og frustrerende for mange. Gjør det til en vane at du leser gjennom størrelsesguiden.

6. Ikke nøl med å levere produktet tilbake. Hvis produktet du har kjøpt ikke samsvarer med det du hadde sett for deg, så må du levere det tilbake med en gang. Ikke bruk plagget i mange dager, før du leverer det tilbake. Da kan du risikere at det blir oppdaget, og at du ikke får pengene tilbake. Bruker du plagg som ikke passer 100% perfekt, så vil du angre på det senere.

7. Sending og porto. Les gjennom betingelsene for sending og fraktkostnader. Det kan være noe her som du ikke har tenkt på, eller som ikke passer for deg. Vær nøye med å lese gjennom alt av informasjon før du handler herreklær på nett.

8. Omtaler. Finnes det omtaler av produktet som andre brukere har skrevet? I så fall, så bør du notere deg dette. Hvis et produkt kun har fått negative tilbakemeldinger, så kan det være lurt å holde seg unna. Det kan også være et kvalitetstegn hvis en butikk tilbyr en funksjon for tilbakemeldinger. Det betyr at de har 100% tro på at deres produkter er gode.

Hva gjør det enklere å handle herreklær på nett kontra herreklær i en vanlig butikk?

1. Det er veldig praktisk å handle herreklær på nett. Handler man online, så kan man handle når som helst på døgnet. Man er ikke avhengig av å handle kun i åpningstider. På nettet, så er ofte klær billigere enn i fysiske butikker. Dette er fordi butikker på nett ofte kun har et lager, og ikke en butikk de selger fra. Men, på nett så må man ofte betale litt ekstra i fraktkostnader. Dette må du ta hensyn til når du handler på herreklær på nett.

2. Parkering. Du trenger ikke tenke på parkering når du handler herreklær på nett. Skal du til et kjøpesenter, så må du planlegge på forhånd, slik at du ikke handler når du vet at alle parkeringsplasser er opptatt. Handler du online, så slipper du dette problemet, og du kan sitte i godstolen hjemme med en kaffekopp i hånden og bestille akkurat det du ønsker. Enklere blir det ikke.

Til slutt, så får du fire gode grunner til at du bør handle herreklær på nett fra i dag:herreklær på nett, mote

1. Spar tid. Handler du herreklær på nett, så sparer du mye tid. Du sparer tid på kjøring, og du sparer tid på vandringen fra butikk til butikk, og fra parkeringsplass til butikk. De som selger på nett vet at du har dårlig tid, og vil derfor gjøre handlingen så enkel som mulig.

2. Et stort utvalg av merkeklær. Handler du herreklær på nett, så har du et enormt utvalg å velge mellom. I fysiske butikker, så er det ofte begrenset med plass. På nettet, så har man ofte store lager, hvor plass ikke er et problem. Det er lett å søke seg gjennom merkene, og du kan filtrere bort det du ikke ønsker å se på en lettfattelig måte.

3. Levering. Når du handler klær på nett, så sparer du energi og tid. Du kan også få varene levert hjem på døren om du ønsker. Du slipper faktisk å forlate boligen din. Smart, ikke sant? Husk at dette ofte koster litt mer enn om du henter varene selv på postkontoret.

4. De siste trendene. På nett, så finner du ofte de siste trendene. Nettbutikkene er ikke sist ut med å reklamere for hva som er populært i dag. Husk at konkurransen er stor, og de er avhengig av å kapre kunder. Derfor bruker de mye ressurser på å vise frem hva som er trendy i dag.

Tips til butikk:

  • Boozt

Håper du har blitt litt klokere på hvordan du kan handle herreklær på nett.

Sjekk også babyklær på nett, om det er aktuelt for deg.