Digifinans

AVG BESKYTTER DEG

I en verden hvor det er lettere enn noensinne å bli offer for teknologiske angrep, hvor ethvert smutthull i programkoden utnyttes, er det viktig at du holder deg og din elektronikk beskyttet. Et antivirus som AVG bidrar til at du kan føle deg tryggere når du går på nett, uten å skulle tenke på diverse inntrengere som kan ramme selv den mest kyndige bruker.

AVG er en allsidig beskyttelse, som inneholder programmer til de aller fleste behov som kan oppstå i forbindelse med beskyttelse mot skjulte trusler. Der finnes forskjellige valgmuligheter alt etter hva du trenger, AVG Ultimate, AVG Internet Security og gratisversjonen, AVG Antivirus FREE. Forskjellen ligger i de tilbudte funksjonene.

AVG Antivirus Free

Gratisversjonen blokkerer skadelige programvarer og beskytter mot løsepengevirus. Den blokkerer også for hjemmesider og email med skadelig innhold. Det er nemlig dessverre alt for lett å komme til å trykke på en tilsendt fil eller link i den tro at det er fra en troverdig kilde. Denne kan fås til alle både Windows, Mac, Android og iOs.

AVG Internet Security

AVG Internet Security til 499,- om året tilbyr i tillegg kontroll over sikkerheten til wifi-nettverket og utvidet beskyttelse mot skadelige nettsteder. Dette gjøres blant annet ved å omdirigere deg til et sikkert sted, dersom du ved et uhell klikker deg inn på en falsk hjemmeside som prøver å stjele din betalingsinformasjon. Der er også funksjoner for å permanent slette filer.

Denne kan fås både til en enkel PC eller til 10 enheter, for deg med en større husholdning.

AVG Ultimate

Hvis du føler du trenger alt på en gang, kan du få AVG Ultimate for 699,- om året. Denne har programmer både for pc, telefon og nettbrett, slik at alle dine enheter kan beskyttes og optimeres best mulig. Denne er spesielt nyttig om dere har yngre familiemedlemmer som trenger ekstra beskyttelse mot skjulte farer på nett.

Andre Programmer

For deg som trenger noe mer målrettet, eller bare en bestemt type, er der mye å velge mellom.

Det er programmer til beskyttelse for når du bruker nettleser, mottar mail, og et VPN for deg som liker å bruke nettsteder som kun tillater besøk fra bestemte land; eller for når du vil skjule din plassering. VPN krypterer din informasjon slik at den ikke er synlig for uvedkommende, og kan føle deg sikker på at du kan være privat.

Programmer Til Mobile Enheter

Til mobil og nettbrett er der, i tillegg til selve antiviruset i forskjellige prisklasser, også andre programmer.

Til enheter med Android kan du få AVG Cleaner, som rydder ut søppel og ødelagte filer, samt forbedrer yteevnen ved å hjelpe deg med å rydde opp i lagrede bilder. Den bidrar samtidig til å gi et godt overblikk over hvilke programmer som tar mye plass, bruker mobildata, og mye batteri.

Denne funksjonen gjør det også lett for deg å deaktivere de programmer og funksjoner du ikke trenger. Med den betalte PRO versjonen kan du innstille telefonen til å rydde opp automatisk, basert på innstillinger du har lagret til forskjellig bruk.

Secure Browser

Secure Browser kan fås til Android, Windows og Mac, og er en nettleser med utvidet sikkerhet. Programmet blokkerer reklame og beskytter mot sporing. Det sletter også automatisk informasjonskapsler og søkehistorikk, slik at du kan surfe i fred.

Alt i alt er der hos AVG Antivirus alle aspekter du måtte trenge for å ha en trygg opplevelse og en sikker nettbruk, og du har store sjanser for å finne noe til dine behov.