Brillz

Er det mulig å finne ei kone på Internett?

Internett har lenge blitt en av sfærene for sosial kontakt. Kan man finne arbeid på Internett? Dette spørsmålet ser ganske rart ut nåtildags. Er det mulig å jobbe på nettverket uten å gå ut? Kan man bruke Internett i stedet for et bibliotek? I stedet for en kino? Kan man få utdanning med bare den store World Wide Web?

Les også: Hvordan chatting på en datingside kan føre til kjærlighet

For tida er enver i stand til å forandre sitt liv fullstendig, bevæpnet med bare en laptop. Og samtalen handler ikke bare om den nye jobben. Nye venner. Om folk som deler dine synspunkter og interesser. Eller de som er klare til å hevde hes om ting som du kjenner bedre enn de gjør. Men samtalen handler til og med om å finne kjærligheten for livet … Hvorfor ikke? Sosiale nettverk for enhver smak, som de kjente FB, VK og andre, og for det første, spesialiserte nettsteder, som matchmaking serviceen https://www.cupidtrust.com/no, hjelper hundrevis av mennesker hver dag. Menneskene som merket i denne måten unike fordeler man ikke finner i det offline livet.

Forestill deg…

Du var på noen rendez-vouser med en jente som du hadde møtt på et aftenselskap. Restaurantene var dyre, kveldene var lange, og samtalene var rolige. Dere liker hverandre. Hemmelig begynner dere begge å fantasere hvordan dere vil bo sammen. Du er ikke 15 år gammel, og alt er seriøst. Og så reiste dere til ei eksotisk øy sammen på ferie. Og sola skinner kun for dere to, dere ser på havet og nipper til søte cocktailer… Dere prater utvunget om alt i verden. Livet er bra, fremtiden ser bra ut, og det er ikke en sky i himmelen. De sier at man kan se delfiner her .. Og samtalen kommer inn på kjæledyr. Litt flau, sier du til din nye kjæreste at du elsker fred og ro i huset mest av alt. Stille jazz og stearinlys … Og jenta, flau også, sier at hun har tre små lystige apekatter hjemme, og hun har drømt om å flytte til den fremtidige ektemannen med dem …

På Internett blir alle de dødelige feilene utelukket umiddelbart, og man kaster ikke bort penger, tid og håp.

På Internett er det mye lettere å være seg selv. I begynnelsen er dette svært viktig. Det er mye lettere å unngå den fordervelige fristelsen å presentere seg selv som en superhelt i hver eneste detalj. Før eller senere, vil denne drakten bli skiftet til en vanlig morgenkjole. Og din lady vil ikke tilgi deg hvis hun allerede har blitt vant til å se deg bare på en hvit hest. Det virker at det er lettere å gjøre det klart på Internett med en gang: «Jeg er en mann, ikke en prins fra et eventyr. Og jeg leter ikke etter en prinsesse. La oss bare være lykkelige. » Ikke hver mann er i stand til å si slike ord ved å stå ansikt til ansikt med en kvinne som han drømmer om å vinne.

Bare tenk

Ennå i Ibsen-tider kunne ditt brev til damen reise i en måned til henne. Og samme tid måtte man vente på et svar. Under korrespondansen kunne det hende at man hadde tid nok til å bygge et hus og dyrke en hage for et fremtidig familieliv. Og så viste det seg at damen hadde tre små, lystige apekatter … Dette er en viktig fordel ved Internett, ikke sant?

Sosiale nettverk eller spesialiserte nettsteder?

Hvis man trekker en parallel med det offline livet, ser det sosiale nettverket sånt ut: man bare vandrer gjennom den støyende byen hvor øynene hans ser. Og matchmaking-tjenesten er i denne tilfellet et aftenselskap, hvor man kommer, tar på seg sin beste dress og vet sikkert at man vil ha en fantastisk tidsfordriv og hyggelige bekjentskap. Det er ikke noe å legge til.

Sjekk denne artikkelen: Unngå å gjøre slike feil når du treffer kvinner på nettet